Over ons

Welkom bij Jachtwerf Wildschut

Opgericht in 1970 met meer dan 40 jaar ervaring gelegen in Gaastmeer te Friesland. Jachtwerf Wildschut levert service en onderhoud voor zowel plezierjachten (zeiljacht en speedboot) als Bedrijfsmatige jachten schepen en boten.

Jachtwerf Wildschut specialiseert zich in boot-/motoronderhoud, preventief onderhoud en reparatie van een breed scala aan boten voor zowel vrijetijds als bedrijfsmatige klanten. Het bedrijf heeft een volledig uitgerust speciaal ontworpen werkplaats met een bijhorende werf die ook voor winteronderhoud gebruikt kan worden. Daarnaast zijn wij in het bezit van hogedruk reinigers en de benodigde hefwerktuigen.

Door gebruik te maken van enkel de hoogste kwaliteit materialen, zowel traditioneel als modern, kunnen wij het optimale resultaat garanderen. Geen klus is ons te groot, of juist te klein wanneer het gaat om de verzorging van uw vaartuig. Of het nou gaat om een houten of stalen sloep, een 18m. lang skutsje of een polyester zeiljacht.

Jachtwerf Wildschut biedt naast de locatie op de werf ook een mobiele service waarmee wij op locatie onze diensten kunnen verrichten. Integenstelling tot de traditionele jachtwerf kunnen wij dus ook reparaties aanbieden op een plaats en tijd die u het beste uitkomt.
Wij streven naar de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Voor meer informatie kunt u ons ten alle tijde bereiken via telefoon: 0515-469606 of e-mail: info@jachtwerfwildschut.nl. Ook bent u altijd welkom langs te komen bij ons op locatie en eventuele onderhoud of reparatiewerkzaamheden te bespreken.