Winterberging

De winterperiode is altijd een kritieke tijd als het gaat om het onderhoudt van uw vaartuig. Door vorst kunnen beschadigingen ontstaan en erger worden. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de motor of aan het sanitair van uw vaartuig. Dit kan tot veel werk en onnodige reparaties in de lente leiden.

Om kosten te besparen is een goede voorbereiding voor de winter dus van levensbelang. Jachtwerf Wildschut biedt een volledige winterbescherming in combinatie met het veilig opslaan van uw vaartuig voor het barre weer. Dit geld voor zowel de binnen- als buitenkant van uw vaartuig.

Door de mogelijkheid uw vaartuig uit het water te kunnen hijsen kunnen wij op de werf uw vaartuig volledig voorbereiden op de wintermaanden. Wij garanderen hiermee dat wij alle voorbereidingseisen volledig naar wens kunnen uitvoeren en aan alle vitale taken kunnen voldoen als het gaat om behoud van uw vaartuig tijdens de winter.

Voor meer informatie over wat wij kunnen doen voor het winterklaarmaken van uw vaartuig kunt u hieronder ons contactformulier geheel vrijblijvend invullen. Wij zullen dan zo speodig mogelijk contact met u opnemen.